Followers

Wednesday, 15 May 2013

13x "Segmen Lucky Draw by dyanzakhi,nabilabiela"

kalau nk join klik je SINI

kali ni punye segmen lagi la lumayan hadiah2 dy. alhamdulillah kalau dapat, kalau tak dapat takpeler, cube lagi lain kali. hihi. mcm segmen yg lepas y aku join, rezeki jgn ditolak, musuh jgn dicari. hikhik

3 comments:

  1. datang dari segmen yang sama =)

    http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/05/segmen-lucky-draw-by.html

    ReplyDelete
  2. disebabkan yg join lebih dari hadiah,tarikh tamat diawalkan
    tamat 21 mei 2013 (1minggu shj)

    ReplyDelete
  3. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/06/giveaway-topup-sweetpearlcholic.html

    Jom join mini giveaway kite. :)

    ReplyDelete

kan cantik kalau jari tu comment entry post yg ni :p